top of page
Vyhledat
Všechnu zeleninu nakrájím na přibližně stejně veliké kostky, když mají stejnou velikost, budou také stejně uvařené. Na lžíci ghi zesklovatím nahrubo nakrájenou cibuli a česnek, poté přidám svazeček bylinek a nechám je v másle rozvonět. Postupně přidávám nakrájenou zeleninu, promíchnu a nechám krátce orestovat. Zaliju vývarem a dusím do měkka, cca 30 min, nenechte zeleninu úplně rozvařit, měla by být ještě malinko křupavá, aby držela tvar. Pokud se vám bude zdát, že máte moc šťávy, můžete omáčku trošku zahustit jíškou. Výsledek je krásně sladké, provoněné stew, do kterého pustí chutě kořenová zelenina a bylinky. Servírujte s bramborovou kaší.
Nejnovější příspěvky
Zobrazit všebottom of page
留言