Kapustové karbanátky


Musím říct, že čím jsem starší, tím víc mám ráda mleté maso. Dneska jsem připravila karbanátky se spoustou růžičkové kapusty a sýra, výsledek je skvělý. Dají se jíst i studené, což je výhoda, protože to nikdy neodhadnu a udělám jich moc :o)


Doba přípravy: smažení cca 10 min do zlatova

Recept:

600 gr mletého hovězího masa

300 gr růžičkové kapusty

100 gr 45% eidam strouhaný

2 vajíčka

1 lžíce smetany

1 lžička mletého koriandru

1 lžička římského kmínu

1/2 lžičky zázvoru

1 lžíce koření na mletá masa Vitana

3 lžíce strouhanky

na obalení: hl mouka, vajíčko, strouhankaolej na smažení


Mleté maso smíchám v míse se všemi ostatními surovinami, kapustičky sekám nožem, je to trošku práce, ale lze i namlít, ale nebude tam taková hezká struktura, (jak prosté :o) dělám kuličky tak do dlaně a trošku je splácnu, obaluji v trojobalu, smažím se vyšší vrstvě oleje do zlatova, asi tak 10 min.


Dobrou chuť

12 zobrazení0 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše