Gulášovka

Moje zamilovaná, stejně jako guláš. Vařím jí pěkně hustou, tak to můžete brát také jako hlavní jídlo. I když možná vypadá složitě, je poměrně jednoduchá.


Doba přípravy: hovězí vývar 2 hodiny, polévka cca 25 min

Recept:

500 ml hovězího vývaru

1 cibule

3 stroužky česneku

3 střední brambory

1 lžička majoránky

1 lžička sladké papriky

1 lžíce paprikové pasty na guláš

1 lžíce sádlasůl, pepř


Na lžíci sádla zpěním nadrobno nakrájenou cibulku, zasypu kořením, zlehka zarestuji, zaliji vývarem, přidám nakrájené brambory na drobné kostičky, vařím do změknutí, nakonec přidám na kostičky nakrájené maso z vaření vývaru, přidám prolisovaný česnek, majoránku, dosolím, dopepřím. Není třeba zahušťovat moukou, ale kdo chce, může


Dobrou chuť

13 zobrazení0 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Cibulačka